Srijeda, 11 Listopad 2017 11:02

UBACITE OPREZ U BRZINU

EDUKATIVNO PREDAVANJE ZA MLADE VOZAČE

U utorak 10.10.2017. godine za polaznike tečaja za vozače u autoškoli Autokluba Pazin u suradnji s djelatnicima Policijske postaje Pazin održano je edukativno predavanje Ubacite oprez u brzinu. Djelatnici policije su budućim mladim vozačima ukazali na najčešće greške koje rade nakon dobivanja vozačke dozvole te skrenuli pozornost na najbitnije elemente sigurnog i propisnog upravljanja motornim vozilom. U sklopu predavanja prikazani su i kratki filmovi o brzini, ne vezivanju sigurnosnog pojasa, alkoholu i drogi te posljedicama nepridržavanja zakonskih propisa. Izlaganje su potkrijepili statističkim podacima i fotografijama prometnih nezgoda iz naše sredine.

Djelatnici Autokluba Pazin upoznali su polaznike tečaja za vozače s radom i djelovanjem u proteklih 69 godina, djelatnostima autokluba te sa mogućnošću učlanjenja i članskim pogodnostima.

Dodatna edukacija budućih mladih vozača ima za cilj podizanja svijesti i znanja u cilju smanjenja prometnih nezgoda i povećanju sigurnosti svih sudionika u prometu.

Ubacite oprez u brzinu