Ponedjeljak, 28 Listopad 2019 10:50

VOZAČKA U DŽEPU? SIGURNOST U PRVOM PLANU

 

UBACITE OPREZ U BRZINU - INFORMACIJE ZA MLADE VOZAČE - RIZICI S KOJIMA SE SUOČAVAJU NA CESTI

U mjesecu prepunom prometno-edukativnih aktivnosti djelatnici Autokluba Pazin u suradnji s djelatnicima Policijske postaje Pazin, održali su  za polaznike tečaja za vozače u autoškoli edukativno predavanje Ubacite oprez u brzinu. Djelatnici policije su buduće mlade vozače upozorili na najčešće pogreške koje rade nakon dobivanja vozačke dozvole te skrenuli pozornost na najbitnije elemente sigurnog i propisnog upravljanja motornim vozilom. U sklopu predavanja prikazani su i kratki filmovi o brzini, nevezivanju sigurnosnog pojasa, alkoholu i drogi te posljedicama nepridržavanja zakonskih propisa. Izlaganje su potkrijepili statističkim podacima i fotografijama prometnih nezgoda iz naše sredine te rizicima s kojima se susreću na cesti u prometu.

Djelatnici Autokluba Pazin upoznali su polaznike tečaja za vozače s radom i djelovanjem u proteklih 71 godine, djelatnostima autokluba te mogućnošću učlanjenja i članskim pogodnostima.

Dodatna edukacija budućih mladih vozača ima za cilj podizanje svijesti i znanja u cilju smanjenja prometnih nezgoda i povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu.

P1010125

P1010126

P1010127