Ponedjeljak, 01 Lipanj 2020 06:44

ODRŽANA REDOVNA SJEDNICA SKUPŠTINE AUTOKLUBA PAZIN

U prostorjama Autokluba Pazin 29. svibnja 2020. održana je redovna godišnja izvještajna sjednica Skupština Autokluba Pazin.

Sjednicom Skupštine predsjedala je predsjednica Marčela Androšić, nakon otvaranja sjednice i pozdrava svim nazočnim članovima i gostima zamolila je članove da minutom šutnje odaju počast preminulom članu i bivšem predsjedniku Autokluba Pazin gospodinu Eduardu Frankoviću.

Tajnik Ivan Hrvatin podnio je izvješaje o Izvršenju Programa rada za 2019., Izvršenje Financijskog plana poslovanja za 2019., i Temeljna financijska izvješća Autokluba Pazin za 2019. godine.Članovi Skupštine jednoglasno su usvojili prezentirane izvještaje. Revizor Damir Ivšić podnio je Izvješće neovisnog revizora Skupštini Autokluba Pazin za 2019. koje je jednoglasno usvojeno.

Predsjednik Nadzornog odbora Stojan Opatić predstavio je Godišnje izvješće o radu Nadzornog odbora Autokluba Pazin za 2019. godinu na kojeg nije bilo primjedbi te je kao takav jednoglasno prihvaćen.

Na kraju redovne izvještajne sjednice Skupštine Autokluba Pazin predsjednica Marčela Androšić zahvaljuje svima na izetno dobrim poslovnim rezultatima, uz osvrt na sve djelatnosti pojedinačno. Napominje izuzetnu dobru poslovnu suradnju s Hrvatskim autoklubom, ali i snagu temelnjih i lokalnih autoklubova koji svi zajedno pridonose zajedništvu i snazi cijele asocijacije. Cilj nam je da pratimo, potičemo i štitimo interese naših članova, svih vozača i učesnika u prometu. Dužnost nam je da promičemo interese naših članova i da im danonoćno budemo na usluzi.

P1010164

P1010165

P1010166

P1010168