Utorak, 22 Svibanj 2012 21:12

Sjednica Skupštine Autokluba "Pazin" 11. svibnja 2012.

U prostorijama Autokluba "Pazin" 11. svibnja 2012. godine održana je redovna izvještajna sjednica Skupštine Autokluba "Pazin".
Na sjednici podnesena su Izvješća o izvršenju Programa rada i izvršenju Financijskog plana za 2011. godinu koje su obrazložili tajnik Ivan Hrvatin i šef računovodstva Vilma Ravnić, a Izvještaj o radu Nadzornog odbora podnijela je predsjednica Nazornog odbora Zora Ujčić.
Predsjednica Skupštine Marčela Androšić je u svojem izlaganju objedinila izvještaje te istaknula da uz sve negativne trendove koji nas okružuju i sveopću situaciju na tržištu ova udruga je u prošloj godini imala rast broja članova što je i osnova našeg djelovanja te dobre rezultate u djelatnosti autoškole, uz dobru turističku sezonu i porast broja intervencija na poslovima otklona kvara i prijevoza vozila u kvaru ili oštećenih u prometnim nezgodama.
Zabilježen je porast u djelatnosti carinskih poslova, dok je pad zabiljeđen u poslovima tehničkih pregleda i produženja registracije i poslova homologacije.
skupstina006skupstina008

 

 

 

 

 

 

 

Rad sa djecom predškolskog i školskog uzrasta kroz prometno-preventivne i edukativne akcije odrađen je u akcijama Sigurno u prometu, Sigurno i vješto u prometu i biciklijadom za djecu vrtića.

Prezentiran je Plan rada i Financijski plan poslovanja za 2012. godinu.
Članovi Skupštine jednoglasno su prihvatili sve izještaje te planove za tekuću godinu.

U završnoj riječi predsjednica Marčela Androšić istaknula je da osmišljenom poslovnom politikom, provedenom radom i zalaganjem svih djelatnika autokluba, pozicioniraju nas kao respektabilnog člana Hrvatskog autokluba, ali i dobrim poslovnim subjektom u Gradu Pazinu.
Maksimalnim angažiranjem i motiviranošću djelatnika, preduvjet su za razvoj i rast ove udruge na dobrobit našim članovima i svim korisnicima naših usluga.