Petak, 13 Prosinac 2013 09:14

DANI OTVORENIH VRATA AUTOKLUBA PAZIN

U povodu obilježavanja 65 godišnjice neprekidnog rada i djelovanja Autokluba Pazin u vremenu od 02.-13. prosinca 2013. godine organizira

 DANE OTVORENIH VRATA AUTOKLUBA PAZIN

Tijekom Dana otvorenih vrata naši članovi, gosti i građani kroz televizijsku emisiju na TV Istri mogli su vidjeti kako pripremiti vozilo za zimske dane, u radio emisijama na Radio Istri upoznato je slušateljstvo sa razvojnim putem kluba. U prometno preventivnim akcijama "Simulator prevrtanja" koje su održane u Pazinu, Buzetu i Poreču moglo se je vidjeti i isprobati važnost korištenja sigurnosnog pojasa u vozilu za vrijeme vožnje, a posebno kod prevrtanja na krov ili bok. Uz pomoć "pijanih naočala" demonstracija je pokazala negativan utjecaj alkoholiziranosti na sudionike u cestovnom prometu, posebno na vozače. Osim ovih akcija u posjet klubu dolazili su učenici 4. razreda OŠ Vladimira Nazora Pazin, dvije grupe djece polaznika Dječjeg vrtića Olga Ban Pazin, naši članovi i ostali građani.Tijekom posjete i razgledavanja gosti su se upoznali sa današnjim djelatnostima, a kroz "sat povijesti" razvojni put kroz 65 godina rada i djelovanja.  Polaznici tečaja za vozače koji su sada u tijeku školovanja u autoškoli dodatno su saznali sve pogodnosti učlanjenja u Hrvatski autoklub i Autoklub Pazin.Očekujemo posjete učenika Gimnazije i Kolegija iz Pazina. 

Za vrijeme Dana otvorenih vrata učesnicima u akcijama, posjetiteljima i članovima uručivalo se prigodne poklone i prigodni promidžbeni materijal vezan za akcije i učlanjenje.

Osim ovih aktivnosti, tijekom cijelog mjeseca prosinaca predviđena je tradicionalna akcija za članove BESPLATNA KONTROLA ANTIFRIZA I AKUMULATORA u našoj automehaničarskoj radionici.

Obilježavajući ovako značajnu obljetnicu za naš klub, želja nam je bila afirmirati i zbližiti članove, učenike, djecu i građanstvo sa djelatnostima i radom naše udruge jer  VAŠA SIGURNOST NAM JE NA PRVOM MJESTU.

Autoklub Pazin s velikim zadovoljstvom zahvaljuje svima koji su sudjelovali na Danima otvorenih vrata, te doprinjeli obilježavanju ovog jubileja.

U prilogu pogledajte fotografije sa Dana otvorenih vrata Autokluba Pazin.